Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Τιμή-στόχος τα 23 ευρώ από Merrill Lynch

Τη σύσταση ”buy” με αντικειμενική τιμή-στόχο τα 23 ευρώ επαναδιατυπώνει η Merrill Lynch για τη μετοχή της Coca-Cola 3Ε σε σχετικό flash note με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2005.

3Ε: Τιμή-στόχος τα 23 ευρώ από Merrill Lynch
Τη σύσταση ”buy” με αντικειμενική τιμή-στόχο τα 23 ευρώ επαναδιατυπώνει η Merrill Lynch για τη μετοχή της Coca-Cola 3Ε σε σχετικό flash note με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2005 και τίτλο ”Ευκαιρίες για ανάπτυξη και περιθώρια κέρδους”.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Coca-Cola 3Ε έκλεισε χθες (15 Μαρτίου 2005) στα 19,84 ευρώ, που υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 15% σε σχέση με την τιμή-στόχο της Merrill Lynch.

Ο ξένος οίκος αναφέρει πως συμμετείχε σε συνάντηση επενδυτών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη με τον οικονομικό διευθυντή της Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως Nik Jhangiani.

Από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η ενίσχυση της παρουσίας της Coca-Cola 3Ε στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού και των χυμών, ενώ σημειώνεται πως η εταιρία εξετάζει την εξαγορά ρωσικής εταιρίας χυμών σε συνεργασία με τη μητρική Coca-Cola.

Εξάλλου, ο ξένος οίκος αναφέρει πως η διοίκηση της 3Ε εκτιμά ότι η κατανάλωση χυμών στη Ρωσία θα κινηθεί με μεγαλύτερο ρυθμό έναντι της κατανάλωσης ανθρακούχων αναψυκτικών την ερχόμενη πενταετία – επταετία.

Άλλες περιοχές οι οποίες ενδιαφέρουν την Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως είναι η Ιταλία και η Βουλγαρία, ενώ η Merrill Lynch συμπληρώνει πως στην παρούσα φάση η Coca-Cola 3Ε δεν εξετάζει τη γεωγραφική της επέκταση και ως εκ τούτου εκτιμά πως δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον επέκταση στην αγορά της Γερμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v