Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eγνατία: Ζητούνται νέα κίνητρα για άνοδο στο ΧΑ

Νέα κίνητρα που θα προσδώσουν την απαραίτητη δυναμική ώστε να διατηρηθεί η ανοδική τάση χρειάζεται η Σοφοκλέους, τονίζει η Εγνατία Finance, επισημαίνοντας πως βάσει των τιμών-στόχων ο Γενικός Δείκτης διαθέτει περιθώρια ανόδου 4,9% και ο FT 20 6,6% αντίστοιχα.

Eγνατία: Ζητούνται νέα κίνητρα για άνοδο στο ΧΑ
Νέα κίνητρα που θα προσδώσουν την απαραίτητη δυναμική ώστε να διατηρηθεί η ανοδική τάση χρειάζεται η Σοφοκλέους, τονίζει η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της με τίτλο ”Διατήρηση της συσσώρευσης βραχυχρόνια” και ημερομηνία 11 Μαρτίου 2005.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η προσοχή της αγοράς θα στραφεί προς το μέτωπο των μετοχοποιήσεων και της επίλυσης του Ασφαλιστικού των τραπεζών. Μάλιστα βάσει των τιμών-στόχων ο Γενικός Δείκτης διαθέτει περιθώρια ανόδου 4,9% και ο FT 20 6,6% αντίστοιχα.

Εξαιρουμένων των τραπεζών ο Γενικός Δείκτης διαθέτει περιθώριο ανόδου 1,5% και ο FTSE-20 περιθώριο ανόδου 1,6%, συμπληρώνει η Εγνατία Finance.

Παραμένουμε θετικοί για τις τράπεζες, ενώ αναγνωρίζουμε δυναμική στον Τιτάνα, την 3Ε, την Cosmote, τα ΚΑΕ, τη Folli Follie, την Attica Group και τη Hyatt, αναφέρει η Εγνατία.

Περιθώριο ανόδου διαθέτουν επίσης ο Μαΐλλης, ο Πετζετάκις, η Frigoglass, τα Jumbo, ο Μυτιληναίος, το Πλαίσιο, η ΜΕΤΚΑ και η Autohellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v