Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - χαμηλοί όγκοι συναλλαγών

Τάσεις συσσώρευσης και υποτονικούς όγκους συναλλαγών προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, αφενός εν όψει του τριημέρου και αφετέρου ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων. Μερίδα αναλυτών εκτιμά πως το ενδιαφέρον της αγοράς θα παραμείνει στο Ασφαλιστικό και στο πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - χαμηλοί όγκοι συναλλαγών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα με χαμηλούς όγκους συναλλαγών προβλέπει η Εθνική ΑΧΕ.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Marfin Analysis, η οποία κάνει επίσης λόγο για τάσεις συσσώρευσης με περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα.

Στις εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό των τραπεζών και από το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ θα επικεντρωθεί για μια ακόμη φορά η αγορά, εκτιμά η Proton Securities, η οποία προβλέπει θετικό άνοιγμα στη Σοφοκλέους.

Η Εγνατία Finance επισημαίνει πως δεν διακρίνει κάποιο σημαντικό λόγο για να διαφοροποιηθεί η ψυχολογία της αγοράς, εν όψει του τριημέρου και ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων.

Επίσης, η Εγνατία Finance εκτιμά πως θα συνεχιστεί το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον το οποίο και ενδέχεται να οδηγήσει τον Γενικό

Δείκτη σε θετικό πρόσημο για μία ακόμα συνεδρίαση, χωρίς μεγάλη απόκλιση, όμως, από τη χθεσινή τιμή κλεισίματος.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα έκλεισε ο Γενικός Δείκτης, με βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, σημειώνει η Marfin Analysis.

Ο Γενικός Δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,29%, με τον FTSE-20 να κλείνει κατά 0,45% υψηλότερα, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι τραπεζικές μετοχές υπεραπέδωσαν, ενώ έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον για τη μετοχή του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v