Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Στα 5,2 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ

Στα 5,2 ευρώ από τα 4,1 ευρώ αναθεωρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μαΐλλης, συνιστώντας ”overweight”, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 10 Μαρτίου, όπου αναφέρεται στο βελτιωμένο outlook του ομίλου.

Μαΐλλης: Στα 5,2 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ
Στα 5,2 ευρώ από τα 4,1 ευρώ αναθεώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Μαΐλλης σε ανάλυσή της με ημερομηνία 10 Μαρτίου, όπου συνιστά ”overweight”.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Μαΐλλης ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τετάρτης 9 Μαρτίου στα 4,54 ευρώ.

Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή, η αύξηση της τιμής-στόχου είναι αποτέλεσμα του βελτιωμένου outlook του ομίλου, των χαμηλότερων ποσοστών επανεπένδυσης, της υψηλότερης απόδοσης κεφαλαίου, αλλά και της σταθερής προβλεπόμενης αύξησης της τάξεως του 5% (έναντι 3,5% που προέβλεπε πριν).

Όπως επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, παρά το γεγονός ότι η μετοχή της Μαΐλλης έχει ενισχυθεί κατά 59% από τότε που αναβάθμισε τη σύσταση σε ”overweight” (αρχές Ιουνίου 2004), συνεχίζει να διατηρεί τη θετική της θέση.

Παράλληλα, σημειώνει πως η μετοχή διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 10 φορές τα καθαρά κέρδη και 6 φορές τα EBITDA του 2006, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή της τάξεως του 22% για τα ερχόμενα τρία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v