Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 31 ευρώ την ”βλέπει” η ABN Amro

Με τιμή - στόχο τα 31 ευρώ η ABN Amro ξεκινάει την κάλυψη του ΟΠΑΠ, διατυπώνοντας τη σύσταση ”buy”. Κάνοντας ειδική αναφορά στην εισαγωγή των νέων παιχνιδιών, η ABN Amro αναφέρει πως η αξία της μετοχής θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα 43 ευρώ.

ΟΠΑΠ: Στα 31 ευρώ την ”βλέπει” η ABN Amro
Με τιμή-στόχο τα 31 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ ξεκινάει την κάλυψη της εισηγμένης η ABN Amro με έκθεσή της (09/03), συνιστώντας παράλληλα ”buy”.

”Τα νέα παιχνίδια, όπως το Bingo ή η εισαγωγή των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος στο Στοίχημα, θα πρέπει να έχουν θετική επίδραση στην απόδοση της μετοχής”, είπε η ABN σε έκθεσή της, προσθέτοντας ότι η αξία της μετοχής θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα 43 ευρώ.

Επιπροσθέτως, η ABN Amro εκτιμά ότι ο ΟΠΑΠ έχει τη δυνατότητα να εισάγει πληθώρα άλλων παιχνιδιών, πέρα από τα προαναφερόμενα, που θα προσδώσουν περαιτέρω αξία τα προσεχή έτη.

Είναι μη ρεαλιστικό, αναφέρει ο διεθνής οίκος, να υποθέτουμε πως η εισηγμένη δεν θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της βελτιστοποίησης των κερδών της.

Παράλληλα η ΑΒΝ Amro επισημαίνει ότι η μετοχή του ΟΠΑΠ διατηρεί ένα discount λόγω της πιθανής πώλησης μεριδίου της κυβέρνησης, τονίζει όμως πως οι όποιες επιφυλάξεις για την υπερπληθώρα μετοχών, δεν αφορούν επιχειρήσεις με προοπτικές ανάπτυξης και ικανή διοίκηση.

Εξάλλου, ένας από τους καταλύτες για την πορεία των τίτλων θα αποτελέσει η πορεία του Kino, που θα αποτυπωθεί στα μεγέθη τριμήνου, εξαμήνου και εννεαμήνου, αναφέρεται στην έκθεσή.

Το 2005 η ΑΒΝ Amro εκτιμά πως ο ΟΠΑΠ θα καταγράψει καθαρά κέρδη 514 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v