Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Στα 11 ευρώ ”βλέπει” το Μυτιληναίο

Τιμή στόχο τα 11 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου η Eurocorp σε έκθεσή της (07/03) συνιστώντας παράλληλα ”Buy”. Eξάλλου η χρηματιστηριακή θέτει την τιμή στόχο των 6,9 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ.

Eurocorp: Στα 11 ευρώ ”βλέπει” το Μυτιληναίο
Τιμή στόχο τα 11 ευρώ θέτει για τη μετοχή του Μυτιληναίου η Eurocorp σε έκθεσή της (07/03) συνιστώντας παράλληλα ”Buy”.

Η χρηματιστηριακή θεωρεί ότι η αγορά της ΑτΕ υπερδιπλασιάζει την αξία του Ομίλου Μυτιληναίου, επισημαίνοντας ότι πραγματοποιήθηκε με discount 40%, τουλάχιστον έναντι της τιμής στόχου που θέτει η Eurocorp για την AτΕ.

Μάλιστα στο report υπογραμμίζονται τα ”παράπλευρα οφέλη” της επένδυσης όπως η αυξημένη διαπραγματευτική θέση έναντι του δημοσίου που διαθέτει ο Όμιλος, το δυναμικό του οποίου περιλαμβάνει πλέον περίπου 4.500 εργαζόμενους.

Eξάλλου η χρηματιστηριακή θέτει την τιμή στόχο των 6,9 ευρώ για τη ΜΕΤΚΑ συνιστώντας ”Αdd”, ενώ τονίζει ότι ”της αρέσει λιγότερο” από τη μετοχή της μητρικής. Παράλληλα στα 12,1 ευρώ ”βλέπει” το Αλουμίνιο της Ελλάδος με σύσταση ”Reduce”.

Στο μεταξύ η Eurocorp αναφέρει ότι οι προβλέψεις της για τη ΜΕΤΚΑ ενέχουν χαμηλότερο ρίσκο, ωστόσο τονίζει ότι ένα σημαντικό μέρος της δυναμικής που παρουσιάζει η εταιρία έχει ενσωματωθεί στην τρέχουσα τιμή της.

Στη συνεδρίαση της 7ης Μαρτίου η μετοχή του Μυτιληναίου έκλεισε στα 9,28 ευρώ, η μετοχή της ΜΕΤΚΑ στα 6,38 ευρώ και η μετοχή της ΑτΕ στα 14,92 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v