Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Τιμή-στόχος τα 14,50 ευρώ από Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ

Τη ”δίκαιη τιμή” των 14,50 ευρώ θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή των ΚΑΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 4 Μαρτίου και τίτλο ”Παραμένοντας σε σημείο καμπής”, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”equalweight”.

ΚΑΕ: Τιμή-στόχος τα 14,50 ευρώ από Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ
Τη ”δίκαιη τιμή” των 14,50 ευρώ θέτει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή των ΚΑΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 4 Μαρτίου, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”equalweight”.

Σημειώνεται πως η μετοχή των ΚΑΕ έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2005 στα 14,30 ευρώ.

Σύμφωνα με την Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ καταλύτη στην πορεία των ΚΑΕ αναμένεται να αποτελέσει το τριετές επιχειρηματικό πλάνο που θα ανακοινώσει η διοίκηση, το οποίο θα περιγράφει αφενός το ύψος των διαθεσίμων και αφετέρου τις απαραίτητες κεφαλαιουχικές δαπάνες.

Οι επενδύσεις των διαθεσίμων σε duty free εκτός Ελλάδος αποτελούν έναν ακόμη καταλύτη για τα ΚΑΕ, συμπληρώνει η χρηματιστηριακή.

Τα αρνητικά πάντως που εντοπίζει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σχετικά με τα ΚΑΕ είναι η ”φτωχή” κίνηση λόγω της ”αδυναμίας” που παρουσιάζεται στην τουριστική κίνηση, αλλά και η ενδυνάμωση του ευρώ, ενώ μεταξύ των θετικών εκτιμά πως είναι η συνεχιζόμενη αύξηση της κατανάλωσης ανά επιβάτη.

Παράλληλα, σημειώνει πως η πιθανότητα πτωτικής κίνησης για τη μετοχή των ΚΑΕ είναι περιορισμένη, λόγω της μερισματικής απόδοσης που προσφέρουν, ενώ εκτιμά πως ενδέχεται να προκύψουν ευκαιρίες από τις νέες επενδύσεις και επαν-επενδύσεις.

Μεταξύ άλλων, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σημειώνει πως η μετοχή των ΚΑΕ διαπραγματεύεται με premium σε σχέση με τις μετοχές των βασικών της μετόχων, Folli-Follie και Γερμανού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v