Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τάσεις συσσώρευσης διακρίνει η Εγνατία

Το σενάριο της συσσώρευσης εντοπίζει η Εγνατία Finance ως το πλέον πιθανό για τη Σοφοκλέους στο εβδομαδιαίο της report, όπου υποβαθίζει τη σύσταση για τη μετοχή της Intracom σε ”hold” από ”accumulate”, ενώ εκτιμά πως ο Γενικός Δείκτης έχει περιθώριο ανόδου 5,8% με βάση τις τιμές-στόχους που έχει θέσει.

Τάσεις συσσώρευσης διακρίνει η Εγνατία
Το σενάριο της συσσώρευσης εντοπίζει η Εγνατία Finance ως το πλέον πιθανό για την αγορά, καθώς εκτιμά πως υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω τάσεις αποκόμισης κερδών, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές εκπλήξεις από τις ξένες αγορές, αναφέρει η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή της Intracom σε ”hold” από ”accumulate”, καθώς έχει φτάσει την τιμή-στόχο των 4,70 ευρώ.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σημειώνει πως κατά την άποψή της η αγορά χρειάζεται νέους καταλύτες προκειμένου να κινηθεί δυναμικά και ουσιαστικά υψηλότερα, επισημαίνοντας πως οι επενδυτές επικεντρώνουν τον ενδιαφέρον τους στις ιδιωτικοποιήσεις, στο Ασφαλιστικό και στα προγράμματα αναδιάρθρωσης που υιοθετούν ορισμένες εταιρίες.

Επιπλέον, αναφέρει πως εκτός από τις μετοχές των τραπεζών υπάρχουν περιθώρια ανόδου για τις μετοχές των Τιτάν, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Cosmote, ΚΑΕ, Folli Follie, Attica Group, Hyatt, Μαΐλλης, Πετζετάκις, Frigoglass, Jumbo, Μυτιληναίος, Πλαίσιο και Ηλεκτρονική Αθηνών.

Καταλήγει δε επισημαίνοντας πως με βάση τις τρέχουσες τιμές-στόχους προκύπτει περιθώριο ανόδου 5,8% για τον Γενικό Δείκτη και 7,8% για τον FTSE-20.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v