ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, θετικό το momentum

Σταθεροποιητικές τάσεις στα τρέχοντα επίπεδα προβλέπουν οι χρηματιστηριακές, ενώ μερίδα αναλυτών δεν αποκλείει τη συνέχιση ήπιων κινήσεων αποκόμισης κερδών. Το θετικό momentum πάντως της Σοφοκλέους φαίνεται να διατηρείται.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, θετικό το momentum
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σταθεροποιητικές τάσεις, στα τρέχοντα επίπεδα, προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Εγνατία Finance, που σημειώνει πως η αγορά θα κινηθεί με τάσεις συσσώρευσης, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι επενδυτές θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στο Ασφαλιστικό των τραπεζών, στις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και στις κινήσεις αναδιάρθρωσης ορισμένων εταιριών.

Η Σίγμα Securities δεν αποκλείει τη συνέχιση επιλεκτικών κινήσεων αποκόμισης κερδών βραχυπρόθεσμα, αν και συμπληρώνει πως το θετικό momentum διατηρείται.

Στις εξελίξεις γύρω από το πρόγραμμα εθελουσίας του ΟΤΕ θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της η εγχώρια αγορά, εκτιμά η Proton Securities, που συμπληρώνει πως η μετοχή του Οργανισμού θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται και σήμερα προς αναζήτηση σημείου ισορροπίας.

Τι έγινε χθες: Χωρίς ουσιαστική μεταβολή έκλεισε η αγορά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με έντονες διακυμάνσεις, αναφέρει η Marfin Analysis.

Οι μετοχές της μεσαίας και της μικρής κεφαλαιοποίησης, οι οποίες δέχθηκαν πιέσεις στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, ανέκαμψαν, συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v