Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CSFB: ”Πρωταθλητές” οι Alpha, Πειραιώς, Εθνική

Τις καλύτερες επιδόσεις, μεταξύ των τραπεζών που παρακολουθεί η CSFB, κατέγραψαν οι Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα τον Φεβρουαρίου αναφέρει ο ξένος οίκος που επισημαίνει πως η Alpha Bank συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των ”αγαπημένων” της μετοχών.

CSFB: ”Πρωταθλητές” οι  Alpha, Πειραιώς, Εθνική
Τις καλύτερες επιδόσεις, μεταξύ των τραπεζών που παρακολουθεί η CSFB, κατέγραψαν οι Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα τον Φεβρουαρίου αναφέρει ο ξένος οίκος στην πανευρωπαϊκή του μελέτη για τις τράπεζες με ημερομηνία 2 Μαρτίου 2005.

Ειδικότερα, η CSFB σημειώνει πως η μετοχή της Alpha Bank ενισχύθηκε κατά 15,2%, η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς κατά 14,4% και η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κατά 12,7%.

Εξάλλου, επισημαίνει πως από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα οι απόλυτες επιδόσεις των τραπεζών συνεχίζουν να κυριαρχούνται από ”ενθουσιασμό” για εκείνες που διαθέτουν προοπτικές αφενός αναδιάρθρωσης και αφετέρου επέκτασης στη ΝΑ Ευρώπη, όπως είναι η Πειραιώς, η Εθνική, η Capitalia και η Nordea Bank.

Παράλληλα, ο ξένος οίκος επισημαίνει πως ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές το momentum ήταν σίγουρα με το μέρος τους, ενώ υπενθυμίζει πως αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Alpha Bank σε ”outperform” λόγω των ”ισχυρών” της αποτελεσμάτων.

Επισημαίνει δε, πως η μετοχή της Alpha Bank συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των ”αγαπημένων” της μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v