ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, στο επίκεντρο η Εθνική

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, οι οποίες εκτιμούν πως η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε συνέχεια της ανακοίνωσης του business plan του ομίλου.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, στο επίκεντρο η Εθνική
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, που εκτιμά πως η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο σε συνέχεια της ανακοίνωσης του τριετούς business plan του ομίλου.

Για ”θετικό” άνοιγμα της αγοράς κάνει λόγο η Σίγμα Securities, ύστερα από τα κέρδη που κατέγραψαν χθες οι αμερικανικές αγορές, ενώ η χρηματιστηριακή αναφέρεται επίσης στην Εθνική Τράπεζα, η οποία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Proton Securities, η οποία αναφέρει πως η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο, ενώ συμπληρώνει πως και η μετοχή της Coca-Cola 3Ε αναμένεται να προσελκύσει το επενδυτικό ενδιαφέρον.

”Υγιή” χαρακτηρίζει την κίνηση αποκόμισης κερδών που παρουσιάστηκε χθες η Εγνατία Finance, που συμπληρώνει πως κατά την άποψή της υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω κινήσεις αποκόμισης κερδών, χωρίς όμως να επηρεαστεί σημαντικά η γενικότερη εικόνα της αγοράς, οδηγώντας ως εκ τούτου σε συσσώρευση βραχυπρόθεσμα.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα χθες με κινήσεις αποκόμισης κερδών σε όλο το ταμπλό, αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι πωλήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v