AXE: Θετικό το κλίμα - πιθανές οι ρευστοποιήσεις

Καμία ουσιαστική μεταβολή στο θετικό επενδυτικό κλίμα δεν θα περιέχει η σημερινή συνεδρίαση, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές, αν και η αναρρίχηση σε υψηλότερα επίπεδα καθιστά τις ρευστοποιήσεις πιθανές και λογικές.

AXE: Θετικό το κλίμα - πιθανές οι ρευστοποιήσεις
Τι αναμένεται για σήμερα: Θετικό παραμένει το επενδυτικό κλίμα εκτιμά η Marfin Analysis, αν και επισημαίνει ότι η αποκόμιση κερδών δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί.

Δεν περιμένει δραματική αλλαγή του θετικού κλίματος η Εγνατία ΑΧΕ, αν και αναφέρει πως όσο ”υψηλότερα κινείται η αγορά, κάποιες ήπιες ρευστοποιήσεις θα εμφανίζονται λογικές”.

Η αγορά συνεχίζει να αφομοιώνει τα αποτελέσματα του 2004, αναφέρει η Σίγμα ΑΧΕΠΕΥ, εκτιμώντας παράλληλα ότι το ενδιαφέρον θα παραμείνει στους τίτλους υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Από την πλευρά της, η Proton Securities, αν και αναφέρει ότι η διάθεση είναι ανοδική, επισημαίνει τις τεχνικές ενδείξεις που κάνουν λόγο για ”υπεραγορασμένη αγορά”.

Τι έγινε χθες: Σημαντική άνοδο πραγματοποίησε η ελληνική αγορά, με προεξάρχοντα τα βαριά χαρτιά και κυρίως τις τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v