Μαΐλλης:Υψηλότερη τιμή από Alpha, τι εκτιμά η HSBC

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου στα 4,38 ευρώ για τη μετοχή της Μαΐλλης προχωρά η Alpha Finance, που χαρακτηρίζει τα μεγέθη αναμενόμενα, ενώ η HSBC κρίνει τα αποτελέσματα ισχυρά και χωρίς εκπλήξεις.

Μαΐλλης:Υψηλότερη τιμή από Alpha, τι εκτιμά η HSBC
Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου στα 4,38 ευρώ για τη μετοχή της Μαΐλλης προχωρά η Alpha Finance, που χαρακτηρίζει τα μεγέθη της εισηγμένης αναμενόμενα, ενώ η HSBC κρίνει τα αποτελέσματα ισχυρά και χωρίς εκπλήξεις.

Αναλυτικότερα, στα 4,38 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μαΐλλης η Alpha Finance, ενώ διατηρεί τη σύσταση outperform, σύμφωνα με το πρωινό της report (28/2/2005).

Τα αποτελέσματα χαρακτηρίζονται αντίστοιχα των προβλέψεων, ενώ οι προβλέψεις της χρηματιστηριακής για το σύνολο του έτους μένουν αμετάβλητες.

Eξάλλου, ισχυρά και ανάλογα των προβλέψεών της χαρακτηρίζει τα μεγέθη 2004 του Μαίλλη η HSBC σε έκθεσή της (28/02) για τα αποτελέσματα της εισηγμένης.

Το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ομίλου αποδίδει καρπούς, τονίζει ο διεθνής οίκος, πραγματοποιώντας ξεχωριστή αναφορά για τη μείωση του κόστους σε λειτουργικό επίπεδο, αλλά και την αύξηση της ζήτησης που παρουσιάζουν τα προϊόντα του.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v