Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Νέες τιμές-στόχοι για ΟΠΑΠ, 3Ε (update)

Στα 22 ευρώ, από τα 21 ευρώ, αύξησε η Marfin Analysis την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ανάλυσή της (24/2) διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”, ενώ παράλληλα προχώρησε σε οριακή μείωση της τιμής-στόχου για την Coca-Cola 3Ε στα 21,30 ευρώ, από τα 21,80 ευρώ.

Marfin: Νέες τιμές-στόχοι για ΟΠΑΠ, 3Ε (update)
Στα 22 ευρώ, από τα 21 ευρώ, αύξησε η Marfin Analysis την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή της ανάλυση η χρηματιστηριακή μείωσε οριακά την τιμή-στόχο για την Coca-Cola 3Ε στα 21,30 ευρώ, από τα 21,80 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Ειδικότερα και όσον αφορά στον ΟΠΑΠ η χρηματιστηριακή εξηγεί πως η νέα τιμή - στόχος πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της ανοδικής αναθεώρησης των προβλέψεών της για τα μεγέθη του ΟΠΑΠ, ενώ συμπληρώνει πως διατηρεί τη σύσταση ”neutral” καθώς εκτιμά πως τα περισσότερα θετικά νέα έχουν προεξοφληθεί.

Σε ό,τι αφορά την Coca-Cola 3Ε η Marfin Analysis σημειώνει πως διατηρεί τη σύσταση ”οutperform” λόγω της ισχυρής προοπτικής ανάπτυξης που η εταιρία διαθέτει σε συνδυασμό με τη ”λογική” αποτίμηση.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (23 Φεβρουαρίου) η μετοχή του ΟΠΑΠ έκλεισε στα 23,32 ευρώ και της Coca-Cola 3Ε στα 19,72 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v