ΑΧΕ: Σε ΟΤΕ, Εθνική το ενδιαφέρον

Στις εταιρίες που ανακοινώνουν σήμερα τα οικονομικά μεγέθη της χρήσης 2004 και συγκεκριμένα σε Εθνική, ΟΤΕ, Τιτάν και Folli Follie εκτιμούν οι αναλυτές πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, με την ψυχολογία να διατηρείται σε θετικά επίπεδα. Στο επίκεντρο και η ΔΕΗ λόγω της παραίτησης Νέζη.

ΑΧΕ: Σε ΟΤΕ, Εθνική το ενδιαφέρον
Tι εκτιμάται για σήμερα: Στις εταιρίες εκείνες που ανακοινώνουν σήμερα τα οικονομικά τους αποτελέσματα για τη χρήση του 2004 εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, με τις μετοχές των Εθνικής και ΟΤΕ να προσελκύουν τη μεγαλύτερη προσοχή.

Από την ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών των ΔΕΗ και ΟΤΕ εκτιμά η Σίγμα Securities που συμπληρώνει πως οι Τιτάν, Εθνική και Folli Follie θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Τα ”ισχυρά” αποτελέσματα της χρήσης 2004 αναζωπύρωσαν την αισιοδοξία στη Σοφοκλέους οδηγώντας σε υπεραπόδοση έναντι των ξένων αγορών κατά τη χθεσινή συνεδρίαση αναφέρει η Εγνατία Finance.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η αγορά θα παραμείνει σε θετικό έδαφος, καθώς διατηρείται το ευνοϊκό κλίμα για τις τράπεζες και τον ΟΤΕ στο πλαίσιο των θετικών εξελίξεων, ενώ σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ενδέχεται να αντιδράσει αρνητικά σε συνέχεια της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου Στέργιου Νέζη.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τις τραπεζικές μετοχές να καθοδηγούν την τάση αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο FTSE – 20 έκλεισε κατά 0,96% υψηλότερα, ενώ οι τραπεζικές μετοχές υπεραπέδωσαν συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v