Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στα 33 ευρώ η τιμή-στόχος από UBS

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Alpha Bank στα 33 ευρώ από τα 28,40 ευρώ προχώρησε η UBS σε έκθεσή της (23/2), διατηρώντας τη σύσταση ”buy”. Σημειώνεται πως πρόσφατα η UBS αναβάθμισε σε πολύ υψηλά επίπεδα τις τιμές-στόχους για Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και ΟΠΑΠ.

Alpha Bank: Στα 33 ευρώ η τιμή-στόχος από UBS
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Alpha Bank στα 33 ευρώ από τα 28,40 ευρώ προχώρησε η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”.

Σημειώνεται πως πρόσφατα η UBS αναβάθμισε σημαντικά τις τιμές-στόχους για τον ΟΠΑΠ στα 27,5 ευρώ (από τα 23,9 ευρώ) και της Τράπεζας Πειραιώς στα 20 ευρώ (από τα 19 ευρώ).

Εξάλλου, ο ελβετικός οίκος αναθεώρησε ανοδικά και την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 32 ευρώ (από τα 27 ευρώ).

Ο οίκος προχωρά σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών του για την κερδοφορία της Alpha στο 2005 και 2006, αποδίδοντας την κίνησή του αυτή στα υψηλότερα έσοδα από τόκους και στη χαμηλότερη φορολογία που είναι αποτέλεσμα της απορρόφησης της Delta Singular.



Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα έτους της τράπεζας, η UBS τα χαρακτηρίζει ”δυνατά”, επισημαίνοντας ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους ενισχύθηκαν μεταξύ άλλων από το βελτιούμενο μίγμα ενεργητικού.

Σε ό,τι αφορά τις επιμέρους δραστηριότητες της Alpha Bank, η UBS αναφέρει πως η τράπεζα, αν και φαίνεται να χάνει μερίδιο αγοράς στα στεγαστικά δάνεια αυξάνει το μερίδιό της στα καταναλωτικά και σχεδιάζει αυτό να διαμορφωθεί έως το 15%.

Η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε τη συνεδρίαση της Τετάρτης στα 26,86 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v