Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αναβάθμιση εκτιμήσεων για ΕPS 2005 από EFG

Σε αναβάθμιση κατά 4,3% των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha Bank για το 2005, στα 2,13 ευρώ προχωρά η Eurobank Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 23/2, όπου διατηρεί σύσταση outperform. Η τράπεζα παραμένει το top pick της χρηματιστηριακής.

Alpha: Αναβάθμιση εκτιμήσεων για ΕPS 2005 από EFG
Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha Bank για το 2005 προχωρά η Eurobank Securities σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, όπου επισημαίνει ότι τα κέρδη της τράπεζας ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες της.

Συγκεκριμένα, η Eurobank Securities επισημαίνει ότι τα κέρδη της Alpha Bank, ύψους 411 εκ. ευρώ στο τέταρτο τρίμηνο, ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες της, ξεπερνώντας ωστόσο στις συγκλίνουσες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για καθαρά κέρδη της τάξεως των 390 εκ. ευρώ.

Μετά τα αποτελέσματα τριμήνου της Alpha, η Eurobank Securities προχωρά σε αναβάθμιση κατά 4,3% των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας στην ετήσια χρήση του 2005. Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή προσδοκά πλέον κέρδη 2,13 ευρώ ανά μετοχή από προηγούμενη εκτίμηση για 2,04 ευρώ ανά μετοχή.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση outperform, θεωρώντας ότι είναι η τράπεζα με την πλέον ελκυστική αποτίμηση στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο (top pick), ενώ εξηγεί ότι η πρόσφατη νευρικότητα οφείλεται στην καθυστέρηση της επίλυσης του ασφαλιστικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v