Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Μείωση τιμής στόχου από Citigroup

Σε υποβάθμιση της τιμής στόχου από τα 17 στα 16,5 ευρώ για τη μετοχή της Cosmote προχώρησε η Citigroup, διατηρώντας τη σύσταση ”hold” και επισημαίνοντας την αδυναμία που εμφάνισαν κατά το δ΄ τρίμηνο τα αποτελέσματα της εταιρίας στην εγχώρια αγορά. ”Παραμένει θετική η τάση για την εταιρία”, λέει η Lehman (23/2/2005).

Cosmote: Μείωση τιμής στόχου από Citigroup
Στα 16,5 (από 17) ευρώ μειώνει την τιμή στόχο για την Cosmote η Citigroup, διατηρώντας την αξιολόγηση για ”διακράτηση” (”hold”), σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, στην έκθεσή της η Citigroup επισημαίνει ότι η Cosmote επιβεβαίωσε την εκτίμησή της, σύμφωνα με την οποία τα αποτελέσματα για το δ΄ τρίμηνο του 2004 θα είναι κατώτερα, λόγω αδυναμίας στην εγχώρια αγορά.

Ταυτόχρονα, παρά την υποβάθμιση, η Cosmote αναφέρεται ως μια από τις προτιμητέες τηλεπικοινωνιακές μετοχές, η οποία εμφανίζει περιθώριο ανόδου 10% έναντι της μειωμένης τιμής στόχου των 16,5 ευρώ.

Εξάλλου, στα αποτελέσματα έτους αναφέρεται και το report της Lehman Brothers με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου, τα οποία χαρακτηρίζει κατώτερα των εκτιμήσεων, αποδίδοντας το γεγονός στις μειώσεις των τελών τερματισμού.

Ωστόσο, τονίζει ο οίκος, η τάση για την Cosmote εξακολουθεί να είναι θετική και θα παραμείνει έτσι μέσα στο 2005. Η σύσταση διατηρείται σε equal weight και η τιμή στόχος στα 17 ευρώ.

Η Cosmote έκλεισε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 15,12 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v