Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Στα 27,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΠΑΠ

Σε αύξηση της τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 27,5 ευρώ από 23,9, προχώρησε η UBS, διατηρώντας τη σύσταση ”Buy 2”. Η έκθεση του οίκου με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου έχει τίτλο ”αυξάνοντας την τιμή- στόχο λόγω προοπτικών και αποτελεσμάτων”.

UBS: Στα 27,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΠΑΠ
Σε αύξηση της τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 27,5 ευρώ από 23,9, προχώρησε η UBS, διατηρώντας τη σύσταση ”Buy 2”. Η έκθεση του οίκου με ημερομηνία 23 Φεβρουαρίου έχει τίτλο ”αυξάνοντας την τιμή στόχο λόγω προοπτικών και αποτελεσμάτων”.

Η UBS προχωρά και σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2005 και του 2006, λόγω της, όπως αναφέρεται, πιθανής εισαγωγής ελληνικών αγώνων στο Στοίχημα, την οποία εκτιμά ως ενδεχόμενο να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο.

Για τις επιμέρους δραστηριότητες του Οργανισμού, ο οίκος εκτιμά ότι το KINO θα σημειώσει ανάπτυξη της τάξης του 76% στο 2005, ενώ σε ό,τι αφορά το Στοίχημα, εκφράζεται η εκτίμηση ότι η διοίκηση του ΟΠΑΠ θα προχωρήσει στην εισαγωγή και νέας ποικιλίας στοιχημάτων.

Τα αποτελέσματα του 2004 ήταν αυξημένα έναντι των προσδοκιών της UBS, αναφέρει το report, κάτι που αποδίδεται κυρίως στην μεγαλύτερη του αναμενόμενου ανάπτυξη του KINO, η οποία ώθησε υψηλότερα τα περιθώρια κέρδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v