ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, τράπεζες στο επίκεντρο

Οι τραπεζικές μετοχές θα βρεθούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση στο επίκεντρο λόγω των ”καλών” ετήσιων αποτελεσμάτων εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων προβλέπει τάσεις συσσώρευσης ώστε να αφομοιώσει η αγορά τα αποτελέσματα του 2004.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, τράπεζες στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι τραπεζικοί τίτλοι εκτιμά η Marfin Analysis πως θα βρεθούν στο επίκεντρο κατά τη σημερινή συνεδρίαση, σε συνέχεια των ”πολύ καλών” αποτελεσμάτων της Alpha Bank.

Τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει η Σίγμα Securities, προκειμένου η αγορά να αφομοιώσει τα αποτελέσματα του 2004, όπως εξηγεί.

Παράλληλα, η Σίγμα Securities σημειώνει πως η αγορά αναμένει πλέον ”ισχυρές” αποδείξεις όσον αφορά στις εξελίξεις γύρω αφενός από το Ασφαλιστικό των τραπεζών και αφετέρου από το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης.

Η Proton Securities εκτιμά πως τον τόνο σήμερα θα καθορίσουν οι ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ συμπληρώνει πως η επιλεκτική συναλλακτική δραστηριότητα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της αγοράς.

Η Εγνατία Finance σημειώνει πως η ”αδυναμία” που παρουσίασαν χθες οι διεθνείς αγορές, λόγω της αύξησης των τιμών του πετρελαίου και των ανησυχιών γύρω από το δολάριο, ενδέχεται να επηρεάσουν την ψυχολογία της Σοφοκλέους, ιδιαίτερα εάν οι ευρωπαϊκές αγορές ανοίξουν σε αρνητικό έδαφος.

Επίσης, η Εγνατία Finance εκτιμά πως όσον αφορά στη Σοφοκλέους, λόγω της πρόσφατης ανόδου, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών βραχυπρόθεσμα, τάση η οποία έγινε ορατή κατά τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις.

Τι έγινε χθες: Αμετάβλητος έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, ύστερα από μία ευμετάβλητη συνεδρίαση, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v