Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στα 20 ευρώ από UBS - JP Morgan (upd)

Σε αύξηση της τιμής- στόχου για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς έως τα 20 ευρώ προχώρησαν οι UBS (από τα 19 ευρώ) και JP Morgan (από τα 14 ευρώ), χαρακτηρίζοντας ισχυρά τα μεγέθη- ρεκόρ που ανακοίνωσε χθες η τράπεζα, αλλά και αναμένοντας ανάλογη συνέχεια.

Πειραιώς: Στα 20 ευρώ από UBS - JP Morgan (upd)
Σε αύξηση της τιμής- στόχου για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στα 20 ευρώ, από τα 19 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”buy” προχώρησε η UBS με ανάλυσή της στις 22 Φεβρουαρίου.

Επίσης σε 20 ευρώ από 14 αυξάνει την τιμή στόχο και η JP Morgan, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. Όπως αναφέρει ο οίκος, η σύσταση διατηρείται λόγω της επιτάχυνσης που εμφάνισαν τα κέρδη, αλλά και λόγω των αισιόδοξων προβλέψεων που έδωσε η διοίκηση για το 2005. Η αποτίμηση της μετοχής χαρακτηρίζεται ”ελκυστική”, ενώ όπως αναφέρεται υπάρχει η προοπτική ανάπτυξης της κερδοφορίας.

Η JP Morgan χαρακτηρίζει την Πειραιώς ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα στην Ελλάδα και την Ν.Α. Ευρώπη και αναμένει ότι θα συνεχίσει να εμφανίζει ισχυρή αύξηση εσόδων και κερδών.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς έκλεισε χθες (22 Φεβρουαρίου) στα 15,10 ευρώ.

Όπως επισημαίνει η UBS ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε ”ισχυρά” μεγέθη για τη χρήση του 2004, υποβοηθούμενος από την αύξηση κατά 19% στον τομέα των χορηγήσεων, αλλά και από την ενίσχυση των μεριδίων αγοράς.

Σε συνέχεια των ”θετικών” αποτελεσμάτων 2004 η UBS προχώρησε σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Τράπεζας στη διετία 2005- 2006 κατά 5 σε μέσο όρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v