Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Εγνατία Finance για Μαίλλη, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ (update)

Προβλέψεις για τα αποτελέσματα 2004 του Μαίλλλη και της ΔΕΗ παραθέτει με ισάριθμες εκθέσεις της η Εγνατία Finance, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση για τη μετοχή του πρώτου. Επιπροσθέτως η χρηματιστηριακή σχολιάζει τα μεγέθη των ΕΛΠΕ, διατηρώντας τη σύσταση.

Η Εγνατία Finance για Μαίλλη, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ (update)
Προβλέψεις για τα αποτελέσματα 2004 του Μαίλλλη και της ΔΕΗ παραθέτει με ισάριθμες εκθέσεις της η Εγνατία Finance, υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση για τη μετοχή του πρώτου.

Επιπροσθέτως η χρηματιστηριακή σχολιάζει τα μεγέθη των ΕΛΠΕ διατηρώντας τη σύσταση ”reduce”.

Αναλυτικότερα, σε ”Αccumulate” από ”Buy”, υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του Μαίλλη η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (22/02), διατηρώντας παράλληλα την τιμή στόχο των 4,8 ευρώ.

Η μετοχή του Μαίλλη ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Φεβρουαρίου στα 4,42 ευρώ.

Η νέα σύσταση οφείλεται στην άνοδο που έχουν καταγράψει οι μετοχές της εταιρίας, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Εξάλλου, για το 2004 ο Μαίλλης θα καταγράψει αύξηση καθαρών κερδών ύψους 31,4%, στα 20,5 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Eγνατία Finance, ενώ για τις πωλήσεις προβλέπεται ενίσχυση της τάξεως του 17%, στα 343 εκατ. ευρώ.

Η εταιρία ανακοινώνει αποτελέσματα 2004 στις 28 Φεβρουαρίου.

Εν τω μεταξύ, αύξηση 4,9% θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη 2004 της ΔΕΗ, στα 320 εκατ. ευρώ, εκτιμά η Eγνατία Finance, διατηρώντας τη σύσταση ”Accumulate” και την τιμή στόχο των 24 ευρώ.

Ο τζίρος της ΔΕΗ, όπως προβλέπουν οι αναλυτές, θα ανέλθει στα 4.062 εκατ. ευρώ, ενισχυμένος κατά 4,2%.

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Φεβρουαρίου στα 22,5 ευρώ, ενώ η εταιρία ανακοινώνει αποτελέσματα 2004 την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου.

Για τα ΕΛΠΕ η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι το υψηλότερο σε σχέση με το 2003 συνολικό μέρισμα της χρήσης 2004 (0,26 ευρώ) δεν αρκεί ώστε να αντισταθμίσει τα απογοητευτικά μεγέθη που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Παράλληλα η Εγνατία Finance διατηρεί τη σύσταση Reduce (μείωση θέσεων) για τη μετοχή της εταιρίας, της οποίας η μετοχή έκλεισε στα 8,96 ευρώ, στη συνεδρίαση της 22ης Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v