Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπαράζ εκθέσεων για τον OΠΑΠ (update 3)

Στα 23,3 ευρώ, από 18,7 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurocorp σε έκθεσή της (15/02), συνιστώντας παράλληλα ”Add”. Στα 22,7 ευρώ τον βλέπει η Σίγμα, στα 22,5 ευρώ η Εγνατία, ενώ στα 20,6 ευρώ αυξάνει την τιμή - στόχο η Proton. Οι εκτιμήσεις για την ενσωμάτωση των αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ”Στοίχημα”.

Μπαράζ εκθέσεων για τον OΠΑΠ (update 3)
Σε αύξηση της τιμής στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2004, προχώρησαν η Εγνατία Finance, η Eurocorp, η Σίγμα και η Proton με αντίστοιχες εκθέσεις τους.

Aναλυτικότερα, η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (22/02) θέτει νέα τιμή στόχο τα 22,5 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, με αφορμή τα ισχυρά αποτελέσματα της εταιρίας, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Hold”.

Εξάλλου, στα 23,3 ευρώ, από 18,7 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Eurocorp σε έκθεσή της (15/02), συνιστώντας παράλληλα ”Add”.

Η μετοχή της εταιρίας έκλεισε στα 22,6 ευρώ στη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι στην περίπτωση που οι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες ομάδες ενσωματωθούν στο Στοίχημα η δίκαιη τιμή για τη μετοχή του ΟΠΑΠ αυξάνεται κατά 1,8 ευρώ.

Παράλληλα η Eurocorp αναβαθμίζει κατά 15% τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του ΟΠΑΠ το 2005.

Από την πλευρά της η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (22/02) θέτει νέα υψηλότερη τιμή στόχο τα 22,7 ευρώ διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Neutral”.

H Σίγμα χαρακτηρίζει τα μεγέθη 2004 του ΟΠΑΠ υψηλότερα των εκτιμήσεων, ενώ ξεχωρίζει την πιθανή εισαγωγή των ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Στοίχημα αλλά και την πορεία του Kino σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ως τους κύριους παράγοντες που θα ”ηγηθούν της ανάπτυξης” το 2005.

Eξάλλου, στα 20,6 ευρώ, από 17,3 αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της εταιρίας η Proton Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της, με σημερινή ημερομηνία, διατηρώντας τη σύσταση ”Neutral”.

Η Proton εκφράζει τις επιφυλάξεις της για την ικανότητα του ΟΠΑΠ να αντιμετωπίσει σειρά θεμάτων, ενώ θεωρεί πως τα αποτελέσματα της εταιρίας ήταν οριακά καλύτερα των προβλέψεων, κυρίως στο επίπεδο των EBITDA και των καθαρών κερδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v