ΑΧΕ: Παραμένουν στο επίκεντρο τα μεγέθη 2004

Στην ανακοίνωση των οικονομικών μεγεθών του 2004, η οποία είναι σε εξέλιξη, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και ο ΟΤΕ λόγω των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις της διοίκησης με την ΟΜΕ-ΟΤΕ.

ΑΧΕ: Παραμένουν στο επίκεντρο τα μεγέθη 2004
Τι εκτιμάται για σήμερα: Το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης.

Στις εταιρίες εκείνες που ανακοινώνουν τα οικονομικά μεγέθη της χρήσης 2004 εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως τα αποτελέσματα θα επηρεάσουν και την ψυχολογία.

Εξάλλου, η Σίγμα Securities προβλέπει ότι οι επενδυτές θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων 2004, ενώ παράλληλα συμπληρώνει πως τυχόν εξελίξεις στον ΟΤΕ θα προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Η ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και της ΟΜΕ-ΟΤΕ αναμένεται να αποτελέσει θετικό καταλύτη και να προσδώσει θετικό momentum στην αγορά εκτιμά η Alpha Finance.

Η Εγνατία Finance από την πλευρά της επαναδιατυπώνει την άποψή της για τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα, αν και δεν αποκλείει να εμφανιστούν ήπιες τάσεις αποκόμισης κερδών.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ανακοίνωση των μεγεθών 2004 που ολοκληρώνεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν καταλύτη για τη μεσοπρόθεσμη κίνηση της Σοφοκλέους.

Η ΕΧΑΕ λόγω της επιστροφής κεφαλαίου, αλλά και οι Πειραιώς και Cosmote λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έτους θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον συμπληρώνει η Εγνατία Finance.

Στα εταιρικά μεγέθη, κυρίως των τραπεζών και άλλων τίτλων της υψηλής κεφαλαιοποίησης, αλλά και στις εξελίξεις γύρω από το Ασφαλιστικό των τραπεζών, εκτιμά η Proton Securities ότι θα στραφεί το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα έκλεισε χθες η Σοφοκλέους, ύστερα από πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της συνεδρίασης, επισημαίνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v