Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Πλησιάζει τιμή-στόχο λέει η Alpha Finance

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Intralot σε ”neutral” από ”outperform” προχώρησε η Alpha Finance, καθώς η τιμή της μετοχής διαθέτει περιθώριο 6% από την τιμή-στόχο των 24,40 ευρώ.

Intralot:Πλησιάζει τιμή-στόχο λέει η Alpha Finance
Σε υποβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Intralot σε ”neutral” από ”outperform” προχώρησε η Alpha Finance στο πρωινό της report με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου 2005, θέτοντας παράλληλα την τιμή-στόχο στα 24,40 ευρώ.

Σημειώνεται πως η μετοχή της Intralot έκλεισε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2005 στα 23,02 ευρώ.

Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή, η υποβάθμιση της σύστασης οφείλεται στο γεγονός ότι η τιμή της μετοχής διαθέτει περιθώριο της τάξεως του 6% από την τιμή-στόχο που έχει θέσει.

Επίσης, η Alpha Finance συμπληρώνει πως αύξησε τη σύστασή της όσον αφορά στον παράγοντα κίνδυνο σε ”high” από ”neutral” πριν, ώστε να αποτυπώσει τη συμβολή των ξένων δραστηριοτήτων του ομίλου της Intralot σε σχέση με την αποτίμηση.

Επισημαίνει παράλληλα πως η μετοχή της Intralot διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 11,8 φορές και 8,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005 και 2006 αντίστοιχα, ενώ το ενδεχόμενο να χάσει το ”Πάμε Στοίχημα” το 2007 διαμορφώνει τον πολλαπλασιαστή κερδών στο 15,1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v