ΟΠΑΠ: Στα 25 ευρώ η νέα τιμή από Deutsche Bank

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 25 από τα 22 ευρώ προχώρησε η Deutsche Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”, σε ανάλυσή της στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ σχολιάζοντας τα μεγέθη 2004 του Οργανισμού τα χαρακτηρίζει ”γερά σαν βράχος”.

ΟΠΑΠ: Στα 25 ευρώ η νέα τιμή από Deutsche Bank
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 25 από τα 22 ευρώ προχώρησε η Deutsche Bank, διατηρώντας τη σύσταση ”buy”, με ανάλυσή της στις 21 Φεβρουαρίου, όπου σχολιάζοντας τα μεγέθη 2004 του Οργανισμού τα χαρακτηρίζει ”γερά σαν βράχος”.

Σημειώνεται πως η μετοχή του ΟΠΑΠ έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2005 στα 22,28 ευρώ.

Η Deutsche Bank αναφέρει πως προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των προβλέψέων της για τα μεγέθη του ΟΠΑΠ σε συνέχεια των μεγεθών 2004, ενώ συμπληρώνει πως κατά την άποψή της ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να ανακοινώνει ”ισχυρά” μεγέθη και το 2005 λόγω αφενός του ΚΙΝΟ και αφετέρου των βελτιώσεων που αναμένεται να επέλθουν στα άλλα παιχνίδια που προσφέρει ο Οργανισμός.

Η νέα τιμή-στόχος είναι κατά 14% υψηλότερη από την προηγούμενη, συμπληρώνει η Deutsche Bank, ενώ επισημαίνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ προσφέρει ”ελκυστική” προοπτική απόδοσης της τάξεως του 19% στο ερχόμενο 12μήνο (12% ρυθμός ανόδου για τη μετοχή και 7% μερισματική απόδοση).

Σημειώνεται πως τα οικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για τη χρήση του 2004 έτυχαν της θετικής υποδοχής των αναλυτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Alpha Finance επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 23,2 ευρώ και τη θετική της στάση για τη μετοχή του Οργανισμού, ενώ την ίδια στιγμή η Eurobank Securities σημειώνει πως διατηρεί τις συστάσεις ”outperform” και ”top pick” για τον ΟΠΑΠ.

Εξάλλου, τη σύσταση ”overweight” επαναδιατυπώνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στην Καθημερινή της Ενημέρωση με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου, ενώ συμπληρώνει πως θα αναθεωρήσει ανοδικά τις προβλέψεις της για τα μεγέθη του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v