Coca-Cola 3Ε: Τιμή-στόχος τα 21,7 ευρώ από Εγνατία

Την τιμή-στόχο των 21,7 ευρώ θέτει η Εγνατία Finance για τη μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον, όπως προκύπτει με βάση το μοντέλο προεξόφλησης ταμειακών ροών (DCF) αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 17/2, όπου συνιστά ”Accumulate” για τη μετοχή της εταιρίας.

Coca-Cola 3Ε: Τιμή-στόχος τα 21,7 ευρώ από Εγνατία
Την τιμή-στόχο των 21,7 ευρώ θέτει η Εγνατία Finance για τη μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου 2005.

Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή η προαναφερθείσα τιμή-στόχος προκύπτει με βάση το μοντέλο προεξόφλησης ταμειακών ροών (DCF), ενώ συμπληρώνει πως συνιστά ”accumulate” για τη μετοχή της ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (17 Φεβρουαρίου) η μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον έκλεισε στα 19,84 ευρώ.

Αναφορικά με τα μεγέθη του 2004, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως παρά την ”αδυναμία” στην ενίσχυση του όγκου των πωλήσεων, η Coca-Cola 3Ε κατάφερε να παρουσιάσει ισχυρή λειτουργική κερδοφορία.

Επίσης, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως σε συνέχεια των αποτελεσμάτων του 2004 αφενός και των εκτιμήσεων της διοίκησης αναθεώρησε τις προβλέψεις της οι οποίες, όμως, - όπως επισημαίνει - παραμένουν ”συντηρητικές”.

Ειδικότερα, προβλέπει μέση ετήσια αύξηση 4%, 11% και 13% για τον όγκο, τα κέρδη προ φόρων και τόκων και για τα κέρδη ανά μετοχή αντίστοιχα στο διάστημα 2005-2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v