ΑΧΕ: Πιθανή μεταβλητότητα λόγω Παραγώγων

Ιδιαίτερα θετική παραμένει η ψυχολογία στην αγορά, με το ενδιαφέρον να παραμένει επικεντρωμένο σε επιλεγμένους τίτλους της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων, όμως, κάνει λόγο για νευρικότητα στην αγορά λόγω της σημερινής λήξης των Παραγώγων.

ΑΧΕ: Πιθανή μεταβλητότητα λόγω Παραγώγων
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, με επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον σε μετοχές της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Η Σίγμα Securities εκτιμά πως ενδέχεται να παρουσιαστεί νευρικότητα στην αγορά λόγω της σημερινής λήξης των Παραγώγων.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance επισημαίνει πως η ψυχολογία στη Σοφοκλέους παραμένει ιδιαίτερα θετική, και δη εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2004 που ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών συνεχίζει να επικεντρώνεται σε επιλεγμένες μετοχές της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, επισημαίνει η Εγνατία Finance.

Συμπληρώνει, όμως, πως το ”αδύναμο” άνοιγμα που αναμένεται για σήμερα όσον αφορά στις ευρωπαϊκές αγορές, ενδέχεται να δημιουργήσει τάσεις αποκόμισης κερδών και στη Σοφοκλέους, οι οποίες όμως

–δεδομένων των συνθηκών– δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκε η Σοφοκλέους και χθες, για πέμπτη συνεχή συνεδρίαση, φτάνοντας σε νέα υψηλά από τον Ιούνιο του 2001, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο FTSE-20 έκλεισε 1,31% υψηλότερα, καθοδηγούμενος από τις μετοχές των ΟΤΕ (3,96%), Εθνικής Τράπεζας (2,15%), ΟΠΑΠ (1,51%) και Cosmote (2,35%), συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v