Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Οι αλλαγές σε δείκτες λόγω Κλωστηρίων Ναούσης

Τη διαγραφή των μετοχών των Κλωστηρίων Ναούσης τόσο από το Βιομηχανικό δείκτη όσο και από το δείκτη Κλωστουφαντουργίας αποφάσισε το Δ.Σ. του ΧΑ ως απόρροια της μεταβολής του καθεστώτος διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρίας.

ΧΑ: Οι αλλαγές σε δείκτες λόγω Κλωστηρίων Ναούσης
Τη διαγραφή των μετοχών των Κλωστηρίων Ναούσης τόσο από το Βιομηχανικό δείκτη όσο και από το δείκτη Κλωστουφαντουργίας αποφάσισε το Δ.Σ. του ΧΑ, ως απόρροια της μεταβολής του καθεστώτος διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρίας.

Στο Βιομηχανικό δείκτη αντικαθίστανται από τις μετοχές της Αλουμύλ Μυλώνας, ενώ στο δείκτη Κλωστουφαντουργίας από τους τίτλους της ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ.

* Η ανακοίνωση του ΧΑ

Λόγω της σημερινής απόφασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών για την υπαγωγή των μετοχών της εταιρείας ”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” σε καθεστώς επιτήρησης από 18/02/2005, προβλέπεται η άμεση διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από τους Δείκτες στους οποίους συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα :

• Οι μετοχές της εταιρίας ”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” διαγράφονται από τον Βιομηχανικό Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ”ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΙΟΜ. ΑΛΟΥΜ. Α.Ε.”.

• Οι μετοχές της εταιρίας ”ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.” διαγράφονται από τον Δείκτη Κλωστοϋφαντουργίας και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας ”ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v