Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Στα 32 ευρώ η τιμή στόχος για την Εθνική

Στα 32 ευρώ (από 27) ανεβάζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η UBS, σε σημερινή της έκθεση, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Buy 2”. Είναι η τρίτη κατά σειρά ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου για την ΕΤΕ στη διάρκεια των τελευταίων ημερών.

UBS: Στα 32 ευρώ η τιμή στόχος για την Εθνική
Στα 32 ευρώ (από 27) ανεβάζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η UBS, σε σημερινή της έκθεση, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση Buy 2.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου για την Εθνική Τράπεζα τις τελευταίες ημέρες μετά την Citigroup (30 ευρώ) και την Proton (30,1 ευρώ).



Ο διεθνής οίκος UBS αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις του για την κερδοφορία της τράπεζας κατά 6% για την περίοδο 2004 – 2006 λόγω των φορολογικών ελαφρύνσεων και την αναμενόμενη αύξηση στη στεγαστική πίστη.

Η Εθνική Τράπεζα εμφανίζεται να ενισχύει το μερίδιό της στα στεγαστικά δάνεια, διατηρώντας παράλληλα υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην καταναλωτική πίστη.

Για το 2004 τα καθαρά κέρδη της Εθνικής εκτιμώνται στα 345 εκατ. ευρώ, ενώ το καθαρό μέρισμα προβλέπεται να ανέλθει στα 0,47 ευρώ. Εξάλλου, οι εκτιμήσεις της UBS για τα κέρδη ανά μετοχή μιλούν για 1,04 ευρώ.

Παράλληλα, η UBS εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη 2005 της Εθνικής Τράπεζας θα διαμορφωθούν στα 590 εκατ ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v