ΑΧΕ: ”Ισχυρό” το momentum της αγοράς

”Ισχυρό” παραμένει το momentum της Σοφοκλέους εκτιμούν οι αναλυτές, οι οποίοι επισημαίνουν πως η ψυχολογία της αγοράς διατηρείται θετική, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε μετοχές της υψηλής κυρίως κεφαλαιοποίησης.

ΑΧΕ: ”Ισχυρό” το momentum της αγοράς
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Εθνική ΑΧΕ προβλέπει συνέχιση της ”καλής” εικόνας που επικρατεί στην αγορά.

Εξάλλου, η Marfin Analysis εκτιμά πως η ψυχολογία των επενδυτών παραμένει θετική.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Proton Securities, που εκτιμά πως η ψυχολογία διατηρείται ανεβασμένη, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities προβλέπει ότι θετική θα είναι και η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, και ιδιαίτερα σε συνέχεια των χθεσινών κερδών που κατέγραψαν οι αμερικανικές αγορές αφενός και αφετέρου λόγω του ισχυρού momentum.

Η Εγνατία Finance πάντως εκτιμά πως κινήσεις αποκόμισης κερδών αποτελούν ένα ”λογικό” σενάριο για τη Σοφοκλέους, συμπληρώνει, όμως, πως το momentum της αγοράς σε συνδυασμό με τις αυξημένες εισροές κεφαλαίων από πλευράς ξένων επενδυτών ενδέχεται να οδηγήσει τις τιμές σε υψηλότερα επίπεδα, μεσοπρόθεσμα.

Σύμφωνα με τη Eurobank Securities το θετικό momentum θα διατηρηθεί και σήμερα, καθώς εκτιμά πως η αγορά θα προσπαθήσει να συσσωρευθεί στα νέα υψηλά της επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκε η αγορά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με τον Γενικό Δείκτη να ενισχύεται κατά 2,20% αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως το αγοραστικό ενδιαφέρον εστιάστηκε σε τραπεζικές κυρίως μετοχές, αλλά και σε άλλους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v