ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης-μεγέθη 2004 στο επίκεντρο

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ συμπληρώνουν πως το επενδυτικό ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα οικονομικά μεγέθη του 2004, η ανακοίνωση των οποίων ξεκίνησε σήμερα (για τα blue chips) και θα κορυφωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης-μεγέθη 2004 στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τάσεις συσσώρευσης προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis.

Η Σίγμα Securities εκτιμά πως η αγορά διαπραγματευόταν σε στενό εύρος διακύμανσης τον τελευταίο καιρό, καθώς οι επενδυτές βρίσκονταν εν αναμονή ανακοινώσεων επιχειρηματικών εξελίξεων.

Συμπληρώνει, όμως, πως η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων 2004, η οποία ξεκίνησε σήμερα με την Coca-Cola Τρία Έψιλον και θα συνεχιστεί τόσο την τρέχουσα όσο και την ερχόμενη εβδομάδα, θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance εκτιμά ότι ο Γενικός Δείκτης δύσκολα θα διαφοροποιηθεί από τα τρέχοντα επίπεδα και, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων του 2004, τα οποία και αναμένεται να επηρεάσουν τη μεσοπρόθεσμη τάση.

Επίσης, η Εγνατία Finance αναφέρει πως το πλέον πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση είναι η συσσώρευση, γεγονός που υπονοεί ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον ενδέχεται να υποχωρήσει.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη 0,62%, με τον FTSE 20 να ενισχύεται κατά 0,79% συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v