AXE: Στα εταιρικά αποτελέσματα τώρα το ενδιαφέρον

Στροφή του ενδιαφέροντος προς τα εταιρικά αποτελέσματα, χωρίς σημαντική διαφοροποίηση από τα τρέχοντα επίπεδα, αναμένουν οι χρηματιστηριακές εταιρίες για την εβδομάδα που ξεκινά, ενώ το γενικότερο κλίμα αναφέρεται ως θετικό.

AXE: Στα εταιρικά αποτελέσματα τώρα το ενδιαφέρον
Τι αναμένεται για σήμερα: Στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων έτους σημαντικών εταιριών όπως η Coca Cola 3E, η Intralot και ο ΟΠΑΠ εστιάζει την εβδομάδα που ξεκινά η αγορά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι αναλυτές στα πρωινά reports των χρηματιστηριακών.

Την εκτίμηση ότι η αγορά θα συνεχίσει την καλή επίδοση επισημαίνει η Marfin Analysis, ενώ η Εγνατία εκτιμά πως η τάση συσσώρευσης θα συνεχίσει να είναι ενεργή και ότι η αγορά δεν θα πάρει σημαντική απόσταση από τα τρέχοντα επίπεδα.

Την εκτίμηση ότι τα εταιρικά αποτελέσματα, κυρίως των blue chips, θα δώσουν τον τόνο αυτή την εβδομάδα εκφράζει και η Proton ΑΧΕΠΕΥ.

Τις 2.940 μονάδες ”βλέπει” ως πρώτη τεχνική αντίσταση για τον Γενικό Δείκτη η Ωμέγα ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδιαίο της report, ενώ ως δεύτερο επίπεδο αντίστασης προβάλλονται οι 2.980 μονάδες. Ως σημείο στήριξης αναφέρονται οι 2.890 μονάδες και ως δεύτερη οι 2.850.

Τι έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση: Κέρδη σημείωσε η αγορά κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, ωθούμενη κυρίως από την άνοδο των blue chips και ιδιαιτέρως της ΔΕΗ.

”Ουδέτερο” χαρακτηρίζει το κλίμα της αγοράς την Παρασκευή η Alpha Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v