ΑΧΕ:Τράπεζες στο επίκεντρο-πιθανή αποκόμιση κερδών

Οι τράπεζες αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο, δεδομένων των προσφάτων εξελίξεων γύρω από το Ασφαλιστικό, εκτιμούν οι αναλυτές, μερίδα των οποίων επισημαίνει το ενδεχόμενο κινήσεων αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ:Τράπεζες στο επίκεντρο-πιθανή αποκόμιση κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σε κίνηση ανάλογη της χθεσινής εκτιμά η Marfin Analysis πως θα επιδοθεί η αγορά κατά τη σημερινή τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας.

Η Σίγμα Securities σημειώνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν τάσεις αποκόμισης κερδών σε ορισμένες επιλεγμένες μετοχές, δεδομένων των κερδών που έχουν συσσωρευτεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Εξάλλου, η Proton Securities σημειώνει πως οι ευρωπαϊκές αγορές ενδέχεται να ανοίξουν οριακά υψηλότερα, καθώς η αύξηση των τιμών του πετρελαίου και η υποχώρηση του δολαρίου ενδέχεται να επηρεάσουν το θετικό κλίμα που προέρχεται από τις αμερικανικές αγορές.

Σε εγχώριο επίπεδο, η Proton Securities εκτιμά πως οι τράπεζες θα παραμείνουν στο επίκεντρο, και δη σε συνέχεια των προσφάτων εξελίξεων γύρω από το Ασφαλιστικό.

Τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει για σήμερα η Eurobank Securities, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η τάση που θα επικρατήσει στις ξένες αγορές ενδέχεται να επηρεάσει και τη Σοφοκλέους.

Τι έγινε χθες: Χαμηλότερα κατά 0,58% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, ύστερα από μια ευμετάβλητη συνεδρίαση, καθώς οι επενδυτές φέρονται να είναι ανήσυχοι στα τρέχοντα επίπεδα, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι πιέσεις πώλησης επικεντρώθηκαν σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v