ΑΧΕ: Ενδεχόμενες κινήσεις αποκόμισης κερδών

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα κινηθεί η Σοφοκλέους βραχυπρόθεσμα και συγκεκριμένα μέχρις ότου ξεκινήσει η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων του 2004, ενώ μερίδα αναλυτών δεν αποκλείει κινήσεις αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Ενδεχόμενες κινήσεις αποκόμισης κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: ”Νευρικοί” εμφανίζονται οι επενδυτές στα τρέχοντα επίπεδα εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείει συνέχιση των κινήσεων αποκόμισης κερδών.

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμά η Proton Securities ότι θα συνεχίσει να κινείται η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά μεσοπρόθεσμα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις εξελίξεις γύρω από τον ΟΤΕ, στο Ασφαλιστικό των τραπεζών, αλλά και στις ανακοινώσεις για τα εταιρικά αποτελέσματα του 2004.

Στάση αναμονής εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα επιδείξουν οι επενδυτές. Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή εκτιμά πως η Σοφοκλέους δεν θα έχει σταθερή κατεύθυνση, μέχρις ότου ανακοινωθούν τα εταιρικά αποτελέσματα έτους.

Τάσεις συσσώρευσης εμφάνισε χθες η εγχώρια αγορά αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία εκτιμά πως η εν λόγω τάση αναμένεται να διατηρηθεί βραχυπρόθεσμα.

Η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η έλλειψη σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων, σε συνδυασμό με την έλλειψη κατεύθυνσης από τις ξένες αγορές, επιβεβαιώνει την εκτίμησή της για κινήσεις συσσώρευσης.

Τι έγινε χθες: Πτωτικά έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, αναστρέφοντας τη θετική εικόνα που καταγράφηκε κατά την αρχή της συνεδρίασης, σημειώνει η Marfin Analysis.

Οι μετοχές της μεσαίες κεφαλαιοποίησης υποαπέδωσαν, ενώ απώλειες 0,37% κατέγραψε ο FTSE-20 συμπληρώνει η χρηματιστηριακή, που παράλληλα αναφέρει πως παρουσιάστηκε αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές των Τιτάν (+3,66%), Coca Cola Τρία Έψιλον (+1,85%) και Cosmote (+1,87%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v