Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Artion: Αναβάθμιση σύστασης για ΟΤΕ-Chipita-Attica

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των ΟΤΕ και Chipita σε ”αγορά” από ”συσσώρευση”, αλλά και της Attica Group σε ”αγορά” από ”διακράτηση” προχώρησε η Artion Securities. Οι συστάσεις για τους 43 τίτλους που συμπεριλαμβάνονται στο recommendation list.

Artion: Αναβάθμιση σύστασης για ΟΤΕ-Chipita-Attica
Σε αναβάθμιση της σύστασης σε ”αγορά” από ”συσσώρευση” για τις μετοχές των ΟΤΕ και Chipita, αλλά και σε ”αγορά” από ”διακράτηση” για την Attica Group προχώρησε η Artion Securities.

Αυτές είναι οι πιο πρόσφατες αλλαγές που έχει κάνει η χρηματιστηριακή όπως προκύπτει από το recommendation list της με ημερομηνία 1η Φεβρουαρίου 2005.

Σημειώνεται πως το recommendation list της Artion περιλαμβάνει 43 συνολικά μετοχικούς τίτλους, για 26 από τους οποίους συνιστά ”αγορά”, για 9 ”συσσώρευση” και για τους υπόλοιπους 8 ”διακράτηση”.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή συνιστά ”αγορά” για τις μετοχές των Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ, Cosmote, Intracom, ΔΕΗ, Τιτάν, Ηρακλής Άκτωρ, Τεχνική Ολυμπιακή, Βιοτέρ, Μοχλός, Coca-Cola 3Ε, Chipita, Μαΐλλης, Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Ρόκας, Βιοχάλκο, Γερμανός, Folli Follie, Σαράντης, Notos Com, Hyatt, Μινωικές Γραμμές.

Από την άλλη, συνιστά ”συσσώρευση” για τις μετοχές των Alpha Bank, Ιατρικό Αθηνών, Intralot, ΔΟΛ, ΑΝΕΚ, Motor Oil, Νίκας, Αλουμίνιον της Ελλάδος και Ελβάλ.

Τέλος, συνιστά ”διακράτηση” για τις μετοχές των Εμπορική Τράπεζα, ΕΛ.ΠΕ., Ελληνική Τεχνοδομική, ΑΕΓΕΚ, S&B, Δέλτα Συμμετοχών, Hyatt και Μινωικές Γραμμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v