ΑΧΕ: Από τράπεζες η τάση

Με τις τραπεζικές μετοχές να καθορίζουν τη γενικότερη τάση εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, ενώ παράλληλα δεν αναμένεται σημαντική διαφοροποίηση στην εικόνα της αγοράς εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 2004.

ΑΧΕ: Από τράπεζες η τάση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Στο επίκεντρο θα βρεθούν για μια ακόμη φορά οι τραπεζικοί τίτλοι σύμφωνα με τη Marfin Analysis, που παράλληλα εκτιμά πως θα παρουσιαστεί ενδιαφέρον για επιλεκτικές μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Η Σίγμα Securities εκτιμά πως το ενδιαφέρον για τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης θα διατηρηθεί, ιδιαίτερα όσον αφορά στις τράπεζες, και δη στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών μεγεθών της χρήσης 2004.

”Ευμετάβλητη” εκτιμά η Proton Securities πως θα παραμείνει η εγχώρια αγορά, με τον τραπεζικό κλάδο να καθορίζει τη γενικότερη τάση.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σημειώνει πως δεν προβλέπει σημαντική διαφοροποίηση στην εικόνα της αγοράς από τα τρέχοντα επίπεδα μεσοπρόθεσμα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της χρήσης 2004.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη έκλεισε ο Γενικός Δείκτης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, αντιστρέφοντας την αρνητική εικόνα που παρουσιάστηκε στην αρχή της συνεδρίασης, σημειώνει η Marfin Analysis.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης σηµείωσαν καλύτερη απόδοση, µε τον FTSE-20 να κλείνει 0,99% υψηλότερα, οδηγούµενος από τις µετοχές των Alpha Bank (+3,83%), ΕΤΕ (+2,15%) και EFG Eurobank (+2,10%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v