ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι χρηματιστηριακές ότι θα κινηθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους, με τις μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μερίδα αναλυτών δεν αποκλείει τη συνέχιση ”υγιών” τάσεων αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Συνέχιση του επιλεκτικού αγοραστικού ενδιαφέροντος σε μετοχές της μεσαίας και της μικρότερης κεφαλαιοποίησης προβλέπει η Εθνική ΑΧΕ.

Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Marfin Analysis, που εκτιμά πως οι μετοχές της μεσαίας και της μικρότερης κεφαλαιοποίησης θα παραμείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Εγνατία Finance χαρακτηρίζει τη χθεσινή κίνηση αποκόμισης κερδών ”υγιή”, ενώ εκτιμά πως ενδέχεται να συνεχιστεί και σήμερα, με ηπιότερους όμως τόνους.

Επίσης, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως η αγορά αναμένεται να κινηθεί με τάσεις συσσώρευσης βραχυπρόθεσμα, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να αναζωπυρώνεται σε ενδεχόμενες προσπάθειες αποκόμισης κερδών.

Εξάλλου, τάσεις συσσώρευσης προβλέπει και η Proton Securities, που συμπληρώνει πως ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποια αντίδραση σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, με τους τίτλους της μικρής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης να συνεχίζουν να υπεραπόδιδουν.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities επισημαίνει πως διατηρεί την άποψή της ότι οι διορθώσεις σε μετοχές που διαθέτουν ισχυρά θεμελιώδη και προοπτικές ανάπτυξης αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες.

Τι έγινε χθες: Ανάμικτη εικόνα παρουσίασαν οι ελληνικές μετοχές κατά τη χθεσινή συνεδρίαση σύμφωνα με τη Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος.

Επίσης, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως ιδιαίτερες πιέσεις εμφανίστηκαν σε τραπεζικές μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v