ΑΧΕ: Στο επίκεντρο οι τραπεζικές μετοχές

Τη χθεσινή πτωτική κίνηση της Wall επισημαίνουν οι χρηματιστηριακές, οι οποίες εκτιμούν πως εάν συνδυαστεί με ”αδύναμο” άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές, τότε θα επηρεαστεί και η Σοφοκλέους. Επιλεγμένα blue chips και κυρίως τράπεζες στο επίκεντρο.

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο οι τραπεζικές μετοχές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Tη συνέχιση του θετικού momentum και της θετικής ψυχολογίας στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά προβλέπει η Εθνική ΑΧΕ.

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμά η Marfin Analysis πως θα παρουσιάσει η Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση, στο πλαίσιο της ”αδυναμίας” που έχουν καταγράψει οι διεθνείς αγορές.

Η Proton Securities σημειώνει πως το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης για την εγχώρια αγορά είναι περιορισμένο, καθώς -όπως επισημαίνει- χθες επιβεβαιώθηκε η θετική ψυχολογία.

H Eurocorp aπό την πλευρά της δεν αποκλείει τάσεις αποκόμισης κερδών.

Η Σίγμα Securities σημειώνει πως το ισχυρό momentum σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, και ιδιαίτερα στις τράπεζες, αναμένεται να συνεχιστεί μεσοπρόθεσμα, καθώς –όπως εξηγεί– το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει ”ισχυρό”.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance εκτιμά πως εάν οι αρνητικές επιδόσεις της Wall Street συνδυαστούν με ένα ”αδύναμο” άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές, τότε ενδέχεται να επηρεαστεί και η Σοφοκλέους.

Ωστόσο, συμπληρώνει η Εγνατία Finance, το ενδιαφέρον για τους τραπεζικούς τίτλους και για επιλεγμένες μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης αναμένεται να αναζωπυρωθεί στα τρέχοντα ή σε οριακά χαμηλότερα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα έκλεισαν χθες οι τιμές των μετοχών στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά, με βάση ένα τεχνικής φύσης rebound και με τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδoυν, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v