Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα ή χαμηλότερα

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα ή και λίγο χαμηλότερα εκτιμά για το ΧΑ η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της, με τίτλο ”Done ’n undone” (19/01), θεωρώντας ότι η αισιοδοξία πηγάζει από κερδοσκοπικές κινήσεις μη θεσμικών επενδυτών.

Π&Κ: Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα ή χαμηλότερα
Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα ή και λίγο χαμηλότερα ”βλέπει” για τη Σοφοκλέους η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της, με τίτλο ”Done ’n undone” (19/01), θεωρώντας ότι η αισιοδοξία πηγάζει από κερδοσκοπικές κινήσεις μη θεσμικών επενδυτών.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή, με αφορμή το ναυάγιο στη συμφωνία για τον Πήγασο, υπογραμμίζει ότι τα deal που αναμένει η αγορά μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Επιπροσθέτως στις περιπτώσεις όπου η ανάμιξη του Δημοσίου είναι καθοριστική στη λήψη αποφάσεων οι διαδικασίες πιθανώς να καθυστερούν περαιτέρω, τονίζει η χρηματιστηριακή.

Εξάλλου, η Π&Κ στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της συνεχίζει να συνιστά έκθεση 75% σε μετοχικούς τίτλους, εκ των οποίων το 37,5% αποτελείται από ευρωπαικές μετοχές.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή στέκεται στην ανεπιτυχή προσπάθεια πώλησης της Πήγασος Εκδοτική, τονίζοντας ότι αν τελικώς η πλευρά του κ. Μπόμπολα αποχωρήσει από το χώρο των media τότε η Eλληνική Τεχνοδομική θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει Δημόσια Έργα.

Εν τω μεταξύ οι αναλυτές της Π&Κ αναφέρονται και στη διεύρυνση του ωραρίου του Kino από τον ΟΠΑΠ, εξέλιξη που είχε ήδη ενσωματωθεί στις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής. Eξάλλου, η χρηματιστηριακή τονίζει ότι η χρονιά ξεκίνησε με τα placements του 1,2% της Cosmote και την πώληση ποσοστού 0,63% της 3Ε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v