Rebound προβλέπουν οι ΑΧΕ

Ενδεχόμενο rebound προβλέπει μερίδα αναλυτών για σήμερα, σε συνέχεια αφενός των δύο πτωτικών συνεδριάσεων, αλλά και των κερδών που κατέγραψε χθες η Wall, ενώ το ενδιαφέρον εκτιμάται πως θα επικεντρωθεί σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Rebound προβλέπουν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα κινηθεί η Σοφοκλέους κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Για rebound κατά τη σημερινή συνεδρίαση κάνει λόγο η Marfin Analysis, ύστερα από τις δύο συνεχείς αρνητικές συνεδριάσεις, αλλά και στον απόηχο της θετικής κίνησης της Wall Street.

Ανοδικά εκτιμά η Σίγμα Securities πως θα ανοίξει η αγορά σήμερα σε συνέχεια των κερδών που κατέγραψαν χθες οι αγορές της Αμερικής.

Εξάλλου, η Proton Securities εκτιμά πως το ”ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις για την Πήγασος αναμένεται να συνεχίσει να επηρεάζει τον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και τον κλάδο των εκδόσεων, οι οποίοι με τη σειρά τους ενδέχεται να οδηγήσουν την αγορά σε υποαπόδοση, αν και –όπως επισημαίνει– προβλέπει ανοδικό άνοιγμα σήμερα στη Σοφοκλέους.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance εκτιμά πως οι τάσεις αποκόμισης κερδών που εμφανίστηκαν χθες θα εξασθενίσουν σήμερα, ενώ ανάλογη τάση προβλέπει η χρηματιστηριακή και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.

Επίσης, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι επενδυτές αναμένεται σταδιακά να επανέλθουν σε θέση αγοράς, στα τρέχοντα ή σε οριακά χαμηλότερα επίπεδα, κυρίως σε τράπεζες και σε άλλους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Τι έγινε χθες: Πτωτικά για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η Σοφοκλέους αναφέρει η Marfin Analysis, σύμφωνα με την οποία πιέσεις πώλησης εμφανίστηκαν κυρίως σε μετοχές της μεσαίας και της χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v