Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Η αγορά διαθέτει ακόμα δυναμική

Περιορισμένη χαρακτηρίζει την πιθανότητα υποχώρησης του ΧΑ η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της (17/1), χωρίς όμως να αποκλείει βραχυπρόθεσμα αποκόμιση κερδών. Εθνική, Alpha, Eurobank οι αγαπημένες τραπεζικές επιλογές.

Εγνατία: Η αγορά διαθέτει ακόμα δυναμική
Περιορισμένη χαρακτηρίζει την πιθανότητα υποχώρησης του ΧΑ η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο report της (17/1), χωρίς όμως να αποκλείει βραχυπρόθεσμα την αποκόμιση κάποιων κερδών.

Οι αναλυτές της χρηματιστηριακής τονίζουν ότι οι αποτιμήσεις ορισμένων εταιριών εμφανίζονται πλέον ”τραβηγμένες”, ύστερα από την άνοδο των τελευταίων ημερών. Ωστόσο βάσει των τρεχουσών συνθηκών στο ΧΑ, εκτιμάται ότι το ρίσκο του να μείνει ο επενδυτής εκτός αγοράς είναι υψηλότερο από το να παραμένει τοποθετημένος σε αυτή, υπογραμμίζεται στο εβδομαδιαίο report.

Eξάλλου, οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και της Eurobank αποτελούν τις αγαπημένες τραπεζικές επιλογές της Eγνατία Finance, ενώ μεταξύ των εταιριών της μεσαίας κεφαλαιοποίησης η χρηματιστηριακή ξεχωρίζει το Γερμανό και τη Folli Follie.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v