ΑΧΕ: Στο επίκεντρο κατασκευές - εκδόσεις

Οι κλάδοι των κατασκευών και των εκδόσεων αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή το deal Θ. Αγγελόπουλου - Λ. Μπομπόλα, τονίζουν, μεταξύ άλλων, οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (17/1).

ΑΧΕ: Στο επίκεντρο κατασκευές - εκδόσεις
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί στο deal του Πήγασου και τις μεταβολές που θα επιφέρει στον κατασκευαστικό κλάδο, εκτιμά η Proton Xρηματιστηριακή στο πρωινό report της (17/1), ενώ η Marfin Analysis προβλέπει ότι εκδόσεις – κατασκευές θα προσελκύσουν την προσοχή της αγοράς.

Ανάλογες εκτιμήσεις πραγματοποιεί η Σίγμα Χρημαστηριακή, ενώ η Εγνατία Finance δεν αποκλείει, μεταξύ άλλων, την αποκόμιση κερδών βραχυχρόνια. Ωστόσο, αν συμβεί κάτι ανάλογο, εκτιμά πως το αγοραστικό ενδιαφέρον θα αναζωπυρωθεί σύντομα. Παράλληλα προβλέπει ότι οι κλάδοι των κατασκευών και των εκδόσεων θα τραβήξουν την προσοχή των επενδυτών.

Τι έγινε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου: Απώλειες 0,16% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης, στις 2.887 μονάδες. Σε εβδομαδιαίο επίπεδο ο Γ.Δ. κέρδισε 1,4%, με τα βαριά χαρτιά να ενισχύονται κατά 2%, τονίζει ο EFG Eurobank.

Eξάλλου, η Eurocorp τονίζει την αποκόμιση κερδών που πραγματοποιήθηκε για συγκεκριμένους τίτλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v