Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Praxis:Συνέχεια τάσης μετακύλισης προς τα ”μεσαία”

Συνέχεια στην τάση μετακύλισης κεφαλαίων προς τη μεσαία κεφαλαιοποίηση ”βλέπει” η Praxis Χρηματιστηριακή για την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (10 Ιανουαρίου), ενώ εμφανίζεται επιφυλακτική για την πορεία της αγοράς, κρίνοντας τράπεζες και τηλεπικοινωνίες ”υπερτιμημένες”.

Praxis:Συνέχεια τάσης μετακύλισης προς τα ”μεσαία”
Συνέχεια στην τάση μετακύλισης κεφαλαίων προς τη μεσαία κεφαλαιοποίηση ”βλέπει” η Praxis Χρηματιστηριακή για την εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα (10 Ιανουαρίου).

Επίσης, η χρηματιστηριακή εκφράζει την επιφυλακτικότητά της για την πορεία της αγοράς, εκτιμώντας ότι ο τραπεζικός κλάδος και ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών έχουν εισέλθει σε υπερτιμημένη ζώνη.

Το ενδιαφέρον ωστόσο κυρίως των ξένων θεσμικών επενδυτών για τους εν λόγω κλάδους συντηρεί το θετικό κλίμα. Αυτό σημαίνει αυξημένη εξάρτηση από την πορεία των διεθνών αγορών, γεγονός που καθιστά την εγχώρια κεφαλαιαγορά ευάλωτη σε ενδεχόμενη περίοδο αρνητικών εξελίξεων στο διεθνές περιβάλλον.

Στις κυριότερες επενδυτικές επιλογές της Praxis περιλαμβάνονται οι Coca Cola, Γερμανός, Hyatt, Intralot, Kleeman, Inform Lycos, Σαράντης και Jumbo.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v