ΑΧΕ: Εκτιμούν συσσώρευση, δεν αποκλείουν διόρθωση

Συσσώρευση τιμών αλλά και πιθανή βραχυχρόνια διόρθρωση για συγκεκριμένους τίτλους εκτιμούν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (7/1), τονίζοντας παράλληλα ότι η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα παραμείνει κρίσιμη.

ΑΧΕ: Εκτιμούν συσσώρευση, δεν αποκλείουν διόρθωση
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Σίγμα Χρηματιστηριακή στο πρωινό report της (7/1) δεν αποκλείει βραχυχρόνια διόρθωση για συγκεκριμένους τίτλους, αναφέροντας παράλληλα ότι η ανοδική πορεία στο Χ.Α. δεν μπορεί να διατηρηθεί ελλείψει επιχειρηματικών ειδήσεων.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance κάνει λόγο για συσσώρευση τιμών, τονίζοντας παράλληλα την έλλειψη νέων που θα ”ταρακουνούσαν” την αγορά.

Eξάλλου, η Εθνική Χρηματιστηριακή στο πρωινό report της (7/1) παρατηρεί ότι η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα είναι κρίσιμη βραχυχρόνια για το Χ.Α.

Η Alpha Finance εκτιμά ότι το placement της Cosmote πιθανόν να συντηρήσει το θετικό κλίμα των περασμένων εβδομάδων.

Η εγχώρια αγορά παραμένει σε υπεραγορασμένα επίπεδα και μια περαιτέρω διόρθωση βραχυχρόνια δεν μπορεί να αποκλειστεί, αναφέρει η Proton Χρηματιστηριακή.

Τι έγινε την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου: Πτώση 0,67% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης, διαμορφούμενος στις 2.818 μονάδες. Η Σίγμα αναφέρει ότι οι 10 πρώτες σε όγκο συναλλαγών μετοχές πραγματοποίησαν το 83% του συνολικού τζίρου, με την Cosmote να καταλαμβάνει την πρωτιά.

Η Marfin Analysis αναφέρει ότι οι πωλήσεις επικεντρώθηκαν κυρίως σε τράπεζες και τηλεπικοινωνίες, τονίζοντας παράλληλα πως η πλειονότητα των μετοχών του placement της Cosmote ”κατέληξε” στα χέρια ξένων θεσμικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v