Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Θετική η τεχνική εικόνα, λέει η Fortius

Θετικές χαρακτηρίζει τις τεχνικές προοπτικές της μετοχής της Intracom η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου, αναφέροντας πως σε περίπτωση που διασπαστούν ανοδικά τα 4,20 ευρώ με αυξημένο όγκο συναλλαγών ανοίγει ο δρόμος για τα 5 ευρώ.

Intracom: Θετική η τεχνική εικόνα, λέει η Fortius
Θετικές χαρακτηρίζει τις τεχνικές προοπτικές της μετοχής της Intracom η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου και επισημαίνοντας την καταγραφή νέου υψηλού από τον Ιούνιο του 2004 στο οποίο έκλεισε χθες ο τίτλος (4,22 ευρώ).

”Εάν πράγµατι µέσα στις επόµενες µέρες διασπάσει ανοδικά τα 4,20 ευρώ µε αυξηµένο όγκο συναλλαγών τότε το επόµενο σηµείο αντίστασης των 4,50 ευρώ θα βρεθεί αδύναµο να συγκρατήσει το ανοδικό momentum της µετοχής, βάζοντας έτσι στόχο τα 5,00 ευρώ”, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τεχνικός δείκτης όγκου των λεγόµενων insider επενδυτών (Negative Volume Index), καθώς έχει διασπάσει τον µεσοπρόθεσµο απλό κινητό του µέσο στα µέσα Δεκεµβρίου µετά από µεγάλο χρονικό διάστηµα (Μάρτιος του 2004) προδιαθέτοντάς µας για την ανοδική του πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v