ΑΧΕ: Θετικό το κλίμα στο ΧΑ

Διατήρηση του θετικού κλίματος με παράλληλη παρακολούθηση της πορείας των ευρωπαϊκών αγορών προβλέπουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (4/1), δίχως να αποκλείουν αποκόμιση κερδών.

ΑΧΕ: Θετικό το κλίμα στο ΧΑ
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Διατήρηση της θετικής ”νότας” στο Χ.Α. λόγω του διεθνούς κλίματος αλλά και των προοπτικών που παρουσιάζουν οι ελληνικές μετοχές προβλέπει η Σίγμα στο πρωινό report της (4/1), κρίνοντας παράλληλα ως απαραίτητη την αύξηση του όγκου συναλλαγών ώστε η άνοδος να αποκτήσει διάρκεια και βάθος.

Η Εγνατία Finance από την πλευρά της θεωρεί ότι το Χ.Α. θα συνεχίσει να κινείται καλύτερα έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, αφού το ενδιαφέρον για τράπεζες και τηλεπικοινωνίες παραμένει αμείωτο, δεν αποκλείει όμως το ενδεχόμενο αποκόμισης κερδών.

Εξάλλου, η Marfin Analysis στο πρωινό report της (4/1) τονίζει ότι το γενικότερο κλίμα παραμένει θετικό, αναφέρει ωστο΄σο ότι η χθεσινή άνοδος ίσως να δημιουργήσει τάσης αποκόμισης κερδών.

Η Alpha Finance προβλέπει ότι η εγχώρια αγορά θα αναζητήσει κατεύθυνση την τρέχουσα εβδομάδα μέσω των ευρωπαικών χρηματιστηρίων.

Τι έγινε τη Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου: Αύξηση 1,38% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης, διαμορφούμενος στις 2.824 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v