ΑΧΕ: Ηπιων τόνων η τελευταία συνεδρίαση του 2004

Με χαμηλούς όγκους συναλλαγών και ήπιους τόνους εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί η τελευταία συνεδρίαση του έτους, ενώ μερίδα αναλυτών εκτιμά πως οι όποιες εισροές θα αφορούν σε κινήσεις ”καλλωπισμού”. Μειωμένης διάρκειας η τελευταία συνεδρίαση, αφού θα λήξει στις 14.00’.

ΑΧΕ: Ηπιων τόνων η τελευταία συνεδρίαση του 2004
Τι εκτιμάται για σήμερα: Ήπια συνεδρίαση αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, καθώς –όπως εξηγεί– αφενός πρόκειται για την τελευταία συνεδρίαση του έτους και αφετέρου θα είναι μειωμένης διάρκειας αφού θα λήξει στις 14.00’.

Κινήσεις ”καλλωπισμού” και αναδιάρθρωσης χαρτοφυλακίων αναμένει για την τελευταία συνεδρίαση του έτους η Proton Securities, η οποία συμπληρώνει πως σε γενικές γραμμές το ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να είναι υποτονικό.

Συνεδρίαση ήπιων τόνων εκτιμά η Εγνατία Finance πως θα είναι η σημερινή, με τις τιμές των μετοχών να κινούνται με τάσεις συσσώρευσης. Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως ο όγκος των συναλλαγών θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα, αφενός ελλείψει σημαντικών ειδήσεων και αφετέρου στο πλαίσιο των εορτών.

Σταθεροποιητικές τάσεις αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα η Σοφοκλέους, ύστερα από τη χθεσινή αποκόμιση κερδών, αναφέρει η Eurocorp.

Τι έγινε χθες: Πτωτικά έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, στο πλαίσιο κινήσεων αποκόμισης κερδών, με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, αναφέρει η Marfin Analysis που συμπληρώνει πως ο FTSE-20 έκλεισε κατά 0,2% χαμηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v