ΑΧΕ: Διατήρηση του θετικού κλίματος

Θα διατηρηθεί το θετικό κλίμα που επικρατεί στη Σοφοκλέους και σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις των χρηματιστηριακών, οι οποίες δεν προβλέπουν σημαντική διαφοροποίηση στην εικόνα της αγοράς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους, με τον όγκο των συναλλαγών να κινείται σε χαμηλά επίπεδα.

ΑΧΕ: Διατήρηση του θετικού κλίματος
Τι εκτιμάται για σήμερα: Τη διατήρηση της ”καλής” απόδοσης της Σοφοκλέους προβλέπει η Marfin Analysis, όπως αναφέρει στο πρωινό report της.

Ανοδικά εκτιμά η Proton Securities πως θα ανοίξει σήμερα η αγορά, αν και συμπληρώνει πως την τάση θα καθορίσουν οι εισροές κεφαλαίων σε τραπεζικούς τίτλους, καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών προς άλλους κλάδους είναι περιορισμένο.

Παράλληλα, η Proton Securities αναφέρει πως οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της συνεδρίασης.

Με τάσεις συσσώρευσης γύρω από τα υψηλά έτους εκτιμά η Εγνατία Finance πως θα κινηθεί η Σοφοκλέους, χωρίς να υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ψυχολογία παραμένει θετική, συμπληρώνει η Εγνατία Finance, που εκτιμά πως το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης είναι περιορισμένο, καθώς οι επενδυτές εκλαμβάνουν τις ”αδυναμίες” στις τιμές των μετοχών ως αγοραστική ευκαιρία.

Τι έγινε χθες: ”Μικτή” ήταν η εικόνα της χθεσινής συνεδρίασης σύμφωνα με τη Marfin Analysis, που αναφέρει πως τόσο ο Γενικός Δείκτης όσο και ο FTSE-20 κατέγραψαν νέα υψηλά έτους, με ήπιους όμως όγκους συναλλαγών.

Ο τραπεζικός κλάδος υπεραπέδωσε, συμπληρώνει η Marfin Analysis, επισημαίνοντας πως στον αντίποδα οι τηλεπικοινωνίες κινήθηκαν χαμηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v