Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: ”Τεχνικό momentum” εντοπίζει η Fortius

Ανοδικό momentum και θετικές τεχνικές ενδείξεις εντοπίζει η Fortius Finance για τη μετοχή της Φουρλής, ενώ επισημαίνει το ”ράλι” των αποδόσεων της μετοχής από τα χαμηλά της των 0,81 ευρώ έως το χθεσινό κλείσιμο των 5,86 ευρώ.

Φουρλής: ”Τεχνικό momentum” εντοπίζει η Fortius
Για έντονο ανοδικό momentum της μετοχής Φουρλής κάνει λόγο η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση για τον τίτλο με ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2004.

Όπως επισημαίνει η Fortius, η μετοχή έχει εμφανίσει υπεραξίες που υπερβαίνουν το 600% από το χαμηλό 14ετίας, καθώς έχει ξεκινήσει από τα 0,81 ευρώ φθάνοντας στο χθεσινό κλείσιµο των 5,86 ευρώ.

Τις τελευταίες εβδοµάδες η µετοχή κινείται µέσα στο µεσοπρόθεσµο ανοδικό τεχνικό ”κανάλι” καταγράφοντας νέα υψηλά τριετίας

Ανοδική διάσπαση του εν λόγω καναλιού µε σηµαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών, τονίζει η Fortius θα προσδώσει στη µετοχή έντονη ανοδική πορεία προς το επόµενο σηµείο αντίστασης που καθορίζεται από τον Μάιο του 2001 και εντοπίζεται στα 6,50 ευρώ.

Αν η µετοχή δεν διαφύγει ανοδικά του σχηµατισµού, τότε θα πρέπει να αναµένουµε τη πραγµατοποίηση ενός pullback προς την περιοχή στήριξης των 5 ευρώ, αναφέρει η τεχνική ανάλυση, ενώ καταλήγει τονίζοντας πως όλοι σχεδόν οι τεχνικοί δείκτες ”συνεχίζουν να παραµένουν θετικοί για τη περαιτέρω πορεία της µετοχής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v